Budeme mít vlastní stáj F1!

23. 09. 2018 4:50:00
Naše hospodářství kvete a blbost našich partnerů ze spolku zvaného NATO, taky, takže máme navýšit podíl nákladů na obranu - na dvě, tři, čtyři a více procent! Jak je smysluplně utratit, když armáda je pro kočku? Pořídíme Formuli 1

Auto pro Formuli 1

Pro závody pořídíme jak je tradicí dva povozy, jeden vůz pro jedno pilota, druhý vůz pro dvoučlennou posádku - pilota a střelce, neboť tento vůz bude obranný a bude chránit vůz jedna.

Armáda vypíše veřejné výběrové řízen,í jehož vítězem se stane ten, kdo nabídne nejvyšší úplatek, jak je u nás tradiční a samozřejmě podíl pro naše výrobce vozové techniky jako např. Tatra, Zetor apod. neboť jsou již nyní součástí naší obranné strategie.

Piloti

Osádek pro naše vozy bude několik, neboť i druhů tratí, kde se jezdí závody je několik. Kromě tradičních okruhů se jezdí i městské tratě, takže bude nutné přizpůsobení pilotů.

Výběrové řízení provede Policie ČR společně s mysliveckým sdružením. Piloti pro běžné tratě vyjdou z rychlostních rekordmanů na D1, piloti na městské okruhy budou vybráni pochopitelně z rekordmanů v obci. Střelci budou vybráni z těch, kterým bylo proplaceno nejvíce zastřelených divočáků.

Technický tým

Výběr členů technického týmu, který bude mít minimálně dvě části provede Vězeňská služba ve spolupráci s Kanceláří prezidenta republiky. Předpokládá se, že tým mechaniků vytvoří nejschopnější zloději aut a tým sabotérů konkurence by mohl pocházet z řad kapesních zlodějů (bude upřesněno), proto bude nezbytná částečná amnestie, ale na hradě vše bude prezentováno jako jmenování profesorů, což je dost podobné.

Další detaily...

budou zveřejněny krátce poté co bude ministr národní obrany a sebeobrany propuštěn na vycházku z Centra pro psychickou stabilitu v Bohnicích. Jisté je zatím to, že pro přepravu bude používáno letadlo CASA, které tímto bude vyňato z vojenských akcí a ministryně Parkanová bude zbavena obvinění z předraženého nákupu, ale dostane řád za podporu českého sportu a jako odškodné bude moci zpívat hymnu při každém vítězství naší stáje... což by při zvolení správné strategie a přesnosti střelce mělo být vždy...

Autor: Vladimír Veverka | neděle 23.9.2018 4:50 | karma článku: 22.95 | přečteno: 468x

Další články blogera

Vladimír Veverka

Příčiny inflace u nás se zdají jasné, toto jsem zažil již v roce 1991!!!

Tento týden jsem na Novinkách objevil rozhovor mluvčího ČEZu Kříže pro ČTK a ten kupodivu popisuje současnou situaci ČEZu, který praktikuje (a není sám) metody, které v roce 1991 předcházely krachu desítek či stovek firem...

7.8.2022 v 0:35 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 63 |

Vladimír Veverka

A je to... USA (NATO) vstupují do války proti Rusku!

Tak jsme se konečně dočkali, kongres USA se rozhodl pro přímou konfrontaci s Ruskem, ale stále bez zapojení svých vojáků, jelikož se domnívá, že těch debaklů po světe bylo už dost! Spoléhá na ovce z Ukrajiny a evropského chovu!!!

29.7.2022 v 23:10 | Karma článku: 31.88 | Přečteno: 994 |

Vladimír Veverka

Blíží se konec ukrajinské pohádky?

Zdá se, že každým dnem se pohádka o hodné Ukrajině a zlém Rusku, které může úplně za všechno rozpadá... lidské štíty, prolhaná ombudsmanka, zlikvidovaná škola a šikovná jednotka záškodníků spolupracující 8 let s Brity a Amíky!

10.7.2022 v 3:50 | Karma článku: 35.66 | Přečteno: 1296 |

Vladimír Veverka

Je mi smutno a stydím se, za naše "čestné" sportovce

a samozřejmě hlavně za ještě čestnější a zcela jistě nezkorumpované funkcionáře! Je s podivem, kdo všechno je schopen si přisadit vůči Rusku, ruským sportovcům, ruským občanům... a kde byli tito sportovci, když jsme válčili my?

3.3.2022 v 18:48 | Karma článku: 37.34 | Přečteno: 1831 |

Další články z rubriky Společnost

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 46 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 11.50 | Přečteno: 100 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 4.38 | Přečteno: 127 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 14.42 | Přečteno: 193 | Diskuse

Filip Vracovský

Jak to vypadá Mordor ( Rusko ) už nám klepe na dveře ?

Krátká předsváteční úvaha ... Taky vás některé uklidňující zprávy spíš rozruší ? Račte vstoupit .....

28.3.2024 v 9:00 | Karma článku: 13.74 | Přečteno: 356 |
Počet článků 130 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 859

Jsem stárnoucí analytik ve výslužbě, s vynucenou zkušeností s naším zdravotnictvím, které se však zatím nestává předmětem mého blogerského zájmu na rozdíl od dění v naší společnosti, ale čas se pomalu naplňuje neboť se blíží desáté výročí "spolupráce" v této oblasti. Zásadně nesnáším diletantská stanoviska šířící se běžně v našich médiích, počínaje televizí, kde snad je nezbytným předpodkladem k působení slabomyslnost. I z toho důvodu se snažím o osvětu v oblastech, kde zhovadilost volá až do nebes. Logický úsudek a reálný pohled na věc sice není populární, ale i tak se jej snažím čtenáři předložit. Je mi zřejmé, že čas od času se najde potrefená husa a tím, že nepřipouštím diskusi u jednotlivých příspěvků se toto nedozvím (často však názor oponenta tuším), ale v případech kdy jsem diskusi povolil, tak jsem se nestačil divit obsahu...Příspěvky nešířím žádnou metodou sociálních sítí a nepodporuji ani jiné stádové efekty, a osobně si neumím představit čtenost v řádech tisíců bez podpory souhlasného stanoviska - zvýšené karmy. Takže děkuji všem kdo mi tuto podporu vyjadřují, přesto, že často mé názory jsou proti pólem oficiálního stanoviska médií. Upřímně řečeno, po napsání prvních padesáti blogů, mě unavilo používání populárních frází, ale i nadále se budu snažit zachovat "pochopitelnost" svých příspěvků pro všechny.  

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...