Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Babiš kontra EU, TI, kolaboranti a demokratičtí tlučhubové

Jak se ukazuje, tak boj nezuří jen proti Babišovi, ale i dalším členům vlády. Tam, kde by se měl předpokládat politický boj se jedná o metodu "kriminalizace" odpůrce a to jakýmikoliv prostředky. Situace je vážná a skoro zoufalá!

Jsme právní a demokratický stát?

Poslední dění jednoznačně ukazuje, že toto tvrzení vážně kulhá (nikoliv pokulhává, jak se říká). Právníků sice máme až moc, zákonů a nařízení ještě víc, mezinárodních závazků je tolik, že nikdo ani nemá tušení co vše bychom měli dodržovat a do toho se zjevují šmejdi, kteří propagují "nadřazenost" cizích předpisů před našimi. Takže cesta práva se klikatí a ztrácí v nedohlednu.

A o tom jestli jsme demokratický stát se v poslední době přesvědčujeme velmi často, kdy politická opozice aktivuje lůzu a snaží se zvrátit politickou situaci, kterou přinesly volby a nejen jedny, vždyť touha po volbách do poslanecké sněmovny pouze zamaskovala předchozí touhu po odstoupení prezidenta.

Vše je podporováno divnou činností policie, státních zástupců, soudů, která již delší čas je řízena jakousi mafiánskou strukturou, dle všeho složenou z politických veteránů, dřívějších tvůrců tohoto systému.

Minulému režimu bylo podsouváno kde co, ale hlavně byla "vyzdvihována" spolupráce s StB, jenže nyní StB nahradilo několik divných složek a současným vrcholem je bezesporu aktivita kolaborantů (a zjevných vlastizrádců), kterou dokonce přenáší ČT v přímém přenose! Kolaboranti byli po válce popravováni, ale co s nimi provedeme nyní? A vlastizrada už není ani trestným činem. Jediný kdo s tím něco může dělat je volič, ale ten si jde raději zakřičet na náves, aby měl zábavu. Zajímavé je taky to, že "Piráti" dříve škodili v zájmu vlastního státu, ale u nás je tomu přesně naopak!!

Bojovníci za právo a demokracii...

Téměř vše se nyní skrývá za EU - evropskou unii, kde je nepochybné, že činitelé jsou zcela nesvéprávní a konají vždy účelově a na objednávku či udání, což se netýká pouze nás, prostě je to obecný zvyk.

Do boje vyrazila i TI - něco jako transparentní idiocie, ale podstatou je, že obecně je tato organizace považována za "zahraničního agenta", podle zdrojů financování, u nás nejspíš i "konkurenční" miliardáři si přihřívají polívčičku a prostřednictvím dalších podivných občanských spolků, ale i TV Seznam...v čele TI je u nás "osobní" odpůrce Babiše, jaké to překvapení...

O kolaborantech a práskačích jsem se již zmiňoval, momentálně je to možná nejsilnější "opoziční" stará struktura, bez zjevných snah - kromě destrukce...a povolení marihuany, kterou pro sebe nejspíš již legalizovali a podle toho občas i vypadají...

Politická opozice se skrývá za ODS a výlevy předsedy Fialy, který neunesl nezvládnuté povolební vyjednávání, kdy přece jen vznikla vláda a teď by měl být do konce volebního období v opozici, a co když ho smete mladý Klaus nebo bude mít předseda senátu silnější slovo než je zdrávo? Takže je nutný boj teď a tady...

Zbytek tlučhubů se rekrutuje ze stran, které možná zaniknou a pes po nich neštěkne. KDU-ČSL chystá změnu předsedy a většinou mlčí, TOP 09 využívá mluvku Pospíšila a snad k nim patří ještě pořád i Milda Kalousků, který rád přidá svou trošku do mlýna, když mu dá někdo slovo. A STAN ten někde stanuje a podle projevů už ani není vidět kdo vlastně je předseda, kromě toho nebýt podvodníka Půty, který straně pomohl do PS a pak se vzdal místa, tak už byli na rekreaci a kromě toho Půta právě poutá pozornost vlastním soudem, přičemž, také z politiky neodešel...

O čem se (ne)mluví...

Případ "dotačního" podvodu na Čapím hnízdě je zajímavý z několika pohledů, jednak se stal před vstupem Babiše do politiky, standardně platí co není zakázáno je povoleno, takže žádné domněnky policajta nemají ve vyšetřování co dělat, ale hlavně "dotace pro firmy s anonymními akciemi" nevymyslel Babiš, ale pokud jich využil není na tom nic trestného, podnikatelé se prostě snaží vydělat! Proč někdo nepodal trestní oznámení na "neznámého pachatele", za čerpání dotací firmami s anonymními akciemi, aby se ukázalo kolik tehdejších POLITIKŮ se obohatilo, mimo to, u toho byl i onen slavný Milda Kalousků!

Případ Babišova syna je v podstatě fraška, jelikož co nám je do švýcarského občana, který z Ruska jede na ruský Krym, Ukrajina může zakázat klidně všem Švýcarům vstup na Krym, to se nás netýká!

Hlahol o střetu zájmů při čerpání dotací Agrofertem je pouze ukázka hlouposti a závisti. Dotace v EU je jedno z největších svinstev co v ní existuje, a to už dávno před naším vstupem. Dotace z větší části zcela jistě nevymyslel Babiš, kretén, který třeba vymyslel dotace na výrobu potravin spotřebovaných na energii apod. nepochází určitě od Babiše, ale pouze idiot by se je nesnažil získat, což Babiš není. Pokud se u nás vymyslel zákon o střetu Babišových zájmů a ten jej dodržel předání firmy do svěřeneckých fondů, tak je to v pořádku. Ale domněnka, že je tam vložil, aby firma zkrachovala je zcela dementní a i kdyby seděl šéfovi fondu za krkem, tak nemůže vydat jediné nařízení, kterým si zvýší výnosy. Navíc pokud má Agrofert složitou strukturu, tak to zcela jistě nefunguje tak, že by nějaký šéf řekl a teď navyšte zisk o 10%. Tak to totiž nefunguje ani v garážové firmě o pěti zaměstnancích. Takže je zcela jisté, že se zatím skrývá závist a diletantsví "naší mladé vlny" kolaborantů a zrádců, kterým pečení holubi nezačali létat do huby! Proč nikomu nevadí když si starosta v krajské radě přihraje dotaci do své obce, na které se přiživí, a že takových vejlupků jsou stovky - to je střet zájmů a ne nějaký jednotlivec. Kdyby EU nebyla prohnilá, tak by se zredukovaly dotace velmi snadno, ale co chudáci Francouzi, či Poláci, kteří na tom mají postavenou ekonomiku a kvůli kterým se dotace staví na míru?

Autor: Vladimír Veverka | pátek 7.12.2018 3:20 | karma článku: 40,82 | přečteno: 1301x
  • Další články autora

Vladimír Veverka

Dnešní svět je divný...

ano, každým dnem se svět řítí do propasti nebo možná někam do vesmíru, rozhodně se nechystá být normální... kdysi Luděk Nekuda mluvil o populárních slovech, jak to asi začalo slovem „MAMUT“ a roce 1977 to byl „PROBLÉM“ a to trvá.

18.4.2024 v 22:20 | Karma: 0 | Přečteno: 11x | Společnost

Vladimír Veverka

Příčiny inflace u nás se zdají jasné, toto jsem zažil již v roce 1991!!!

Tento týden jsem na Novinkách objevil rozhovor mluvčího ČEZu Kříže pro ČTK a ten kupodivu popisuje současnou situaci ČEZu, který praktikuje (a není sám) metody, které v roce 1991 předcházely krachu desítek či stovek firem...

7.8.2022 v 0:35 | Karma: 7,22 | Přečteno: 69x | Společnost

Vladimír Veverka

A je to... USA (NATO) vstupují do války proti Rusku!

Tak jsme se konečně dočkali, kongres USA se rozhodl pro přímou konfrontaci s Ruskem, ale stále bez zapojení svých vojáků, jelikož se domnívá, že těch debaklů po světe bylo už dost! Spoléhá na ovce z Ukrajiny a evropského chovu!!!

29.7.2022 v 23:10 | Karma: 31,88 | Přečteno: 998x | Společnost

Vladimír Veverka

Blíží se konec ukrajinské pohádky?

Zdá se, že každým dnem se pohádka o hodné Ukrajině a zlém Rusku, které může úplně za všechno rozpadá... lidské štíty, prolhaná ombudsmanka, zlikvidovaná škola a šikovná jednotka záškodníků spolupracující 8 let s Brity a Amíky!

10.7.2022 v 3:50 | Karma: 35,71 | Přečteno: 1300x | Společnost

Vladimír Veverka

Je mi smutno a stydím se, za naše "čestné" sportovce

a samozřejmě hlavně za ještě čestnější a zcela jistě nezkorumpované funkcionáře! Je s podivem, kdo všechno je schopen si přisadit vůči Rusku, ruským sportovcům, ruským občanům... a kde byli tito sportovci, když jsme válčili my?

3.3.2022 v 18:48 | Karma: 37,34 | Přečteno: 1835x | Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Lidovci navrhli zvýšit slevy na dani na děti, stát to má přes 8 miliard ročně

25. dubna 2024  11:36,  aktualizováno  21:15

Zvýšení slev na dani na děti navrhuje KDU-ČSL a hodlá to prosazovat v jednáních s koaličními...

Prezident má absolutní imunitu. Trump zaměstnal Nejvyšší soud, věří v průtahy

25. dubna 2024  19:09,  aktualizováno  21:06

Většina členů amerického Nejvyššího soudu se ve čtvrtek zdála být skeptická k argumentu...

Zatkněte propalestinské levicové fašisty, vyzývá demokratický kongresman

25. dubna 2024  20:44

Demokratický kongresman Adam Smith označil propalestinské demonstranty za „levicové fašisty“ a...

  • Počet článků 131
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 857x
Jsem stárnoucí analytik ve výslužbě, s vynucenou zkušeností s naším zdravotnictvím, které se však zatím nestává předmětem mého blogerského zájmu na rozdíl od dění v naší společnosti, ale čas se pomalu naplňuje neboť se blíží desáté výročí "spolupráce" v této oblasti. Zásadně nesnáším diletantská stanoviska šířící se běžně v našich médiích, počínaje televizí, kde snad je nezbytným předpodkladem k působení slabomyslnost. I z toho důvodu se snažím o osvětu v oblastech, kde zhovadilost volá až do nebes. Logický úsudek a reálný pohled na věc sice není populární, ale i tak se jej snažím čtenáři předložit. Je mi zřejmé, že čas od času se najde potrefená husa a tím, že nepřipouštím diskusi u jednotlivých příspěvků se toto nedozvím (často však názor oponenta tuším), ale v případech kdy jsem diskusi povolil, tak jsem se nestačil divit obsahu...Příspěvky nešířím žádnou metodou sociálních sítí a nepodporuji ani jiné stádové efekty, a osobně si neumím představit čtenost v řádech tisíců bez podpory souhlasného stanoviska - zvýšené karmy. Takže děkuji všem kdo mi tuto podporu vyjadřují, přesto, že často mé názory jsou proti pólem oficiálního stanoviska médií. Upřímně řečeno, po napsání prvních padesáti blogů, mě unavilo používání populárních frází, ale i nadále se budu snažit zachovat "pochopitelnost" svých příspěvků pro všechny.