Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Stropnický a Šlechtová patří před soud za vlastizradu!!!

Trump, Macron a Mayová by měli být postaveni před mezinárodní tribunál za válečné zločiny v době míru, neboť agrese v Sýrii by neměla zůstat bez odezvy! Je zcela nepochybné, že se jednalo o samostatnou akci USA, Francie a VB bez

souhlasu jakékoliv mezinárodní instituce. Bez vědomí RB OSN a dokonce i bez vědomí NATO, kterým se sice všichni ohánějí, ale i to v tomto případě tahalo za kratší konec.

Hra na velmoci

USA se snaží být vedoucí velmocí světa, ale dabovaný kačer Donald z nich dělá čím dál tím víc směšný stát, který se plácá v titěrnostech a právě v Sýrii se ukázalo, že dokážou pouze tlachat, házet okolo sebe bombami, ale jinak nic. Nicméně se poslední dny nemluví o "obchodní válce", ale o taškařici v Sýrii.

Velká Británie je už od dob Blaira absolutně nedůvěryhodným partnerem, který chce svoji velikost ukázat tím, že se trhá z EU a leze do řiti USA. Diletantů pro všechny oblasti má zatím dostatek a tak rozvíjí frašky hned na několika frontách. Počínaje skřípajícím případem Skripala a nyní inscenací chemického útoku v Sýrii, který dle některých chemiků rozhodně nemohl probíhat tak jak ukazovaly snímky.

Francie jako velmoc je velmi směšná myšlenka, návrat do 19.století se jí těžko podaří a tak se snaží ukázat všude, kde se o situaci mluví, takže i útok na Sýrii je pro ni dobrý...

Velmocenská hra uvedených velmocí nemá hranic a tak je možný útok kdekoliv na planetě, pokud bude dostatečně daleko od hranic těchto států, protože jejich aktivity mají charakter výlučně teroristických akcí bez možnosti odvetné akce. Ve válkách odvetné akce prováděli partyzáni, ale v současné době se vše nazývá terorismem. Bylo by fajn, kdyby partyzáni působili jen na území agresorů, ale to se asi nenaplní, takže ohrožení nastává i na území "spojenců".

Proč útok bez souhlasu?

To proč útok proběhl bez souhlasu jakékoliv mezinárodní instituce má dvě příčiny. Za prvé by se neukázalo, jaké schopnosti mají "vůdci", protože by pouze vykonávali co jim bylo nařízeno, takže by se vytratil onen potřebný vůdcovský efekt. Za druhé je vysoce nepravděpodobné, že by v RB OSN něco podobného schválilo Rusko, případně Čína. A je NATO opravdu vždy a všude ochotno hájit výlučné zájmy USA? Týden jsem neviděl zprávy, takže nevím nic o tom, že by Sýrie vstoupila do NATO, ani o tom, že by si ji již zabralo Turecko, jak by se mu to líbilo, takže důvod pro akci NATO je zcela minimální.

Schválení útoku na Sýrii bez jakéhokoliv důkazu o chemickém útoku, navíc způsobeného vládou by těžko prošlo nejspíš i v parlamentech agresorů...takže nejdřív útoč a pak zjišťuj, jinak to nelze.

Kdy přijde útok na Prahu či Ostravu?

Nová strana, která nahradila ve vládě ANO 2011 má aktuálně všeho schopné ministry. Vládnoucí nikým nezvolená strana USA 2018 dává jasně najevo, kam jsme se jako stát zařadili. Tedy Pelikán se chystá zachovat populaci v Bangladéši, jak jsem se zmínil v minulém blogu. Nohsledi ve složení Stropnický - Šlechtová by však za svá prohlášení měli stanout před soudem, schvalování zločinných aktů má své paragrafy v našich zákonech, navíc jejich svévole je do pekla volající.

A v nebezpečí se také ocitají naše území trpící "smogem", třeba Praha či Ostrava, neboť tyto stavy jsou zcela jistě horší než "chemický" útok v Sýrii, takže lze očekávat odvetná opatření proti viníkům v podobě bombardování, neboť podle posledních zpráv armádám USA, Francie a Velké Británie ještě nějaké bomby zůstaly a piloti se na evropských základnách nudí...

 

Autor: Vladimír Veverka | pondělí 16.4.2018 15:30 | karma článku: 42,06 | přečteno: 2482x
  • Další články autora

Vladimír Veverka

Dnešní svět je divný...

ano, každým dnem se svět řítí do propasti nebo možná někam do vesmíru, rozhodně se nechystá být normální... kdysi Luděk Nekuda mluvil o populárních slovech, jak to asi začalo slovem „MAMUT“ a roce 1977 to byl „PROBLÉM“ a to trvá.

18.4.2024 v 22:20 | Karma: 0 | Přečteno: 11x | Společnost

Vladimír Veverka

Příčiny inflace u nás se zdají jasné, toto jsem zažil již v roce 1991!!!

Tento týden jsem na Novinkách objevil rozhovor mluvčího ČEZu Kříže pro ČTK a ten kupodivu popisuje současnou situaci ČEZu, který praktikuje (a není sám) metody, které v roce 1991 předcházely krachu desítek či stovek firem...

7.8.2022 v 0:35 | Karma: 7,22 | Přečteno: 69x | Společnost

Vladimír Veverka

A je to... USA (NATO) vstupují do války proti Rusku!

Tak jsme se konečně dočkali, kongres USA se rozhodl pro přímou konfrontaci s Ruskem, ale stále bez zapojení svých vojáků, jelikož se domnívá, že těch debaklů po světe bylo už dost! Spoléhá na ovce z Ukrajiny a evropského chovu!!!

29.7.2022 v 23:10 | Karma: 31,88 | Přečteno: 998x | Společnost

Vladimír Veverka

Blíží se konec ukrajinské pohádky?

Zdá se, že každým dnem se pohádka o hodné Ukrajině a zlém Rusku, které může úplně za všechno rozpadá... lidské štíty, prolhaná ombudsmanka, zlikvidovaná škola a šikovná jednotka záškodníků spolupracující 8 let s Brity a Amíky!

10.7.2022 v 3:50 | Karma: 35,71 | Přečteno: 1300x | Společnost

Vladimír Veverka

Je mi smutno a stydím se, za naše "čestné" sportovce

a samozřejmě hlavně za ještě čestnější a zcela jistě nezkorumpované funkcionáře! Je s podivem, kdo všechno je schopen si přisadit vůči Rusku, ruským sportovcům, ruským občanům... a kde byli tito sportovci, když jsme válčili my?

3.3.2022 v 18:48 | Karma: 37,34 | Přečteno: 1835x | Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Po havárii na koloběžce skončil v řece, bezvládného muže museli oživovat

26. dubna 2024  17:24

Bezvládného muže vytahovali krátce po čtvrteční půlnoci policisté z řeky Svitavy v brněnských...

V bytě mám cizího muže, volal majitel strážníky. Vetřelce našli v posteli s pivem

26. dubna 2024  17:05

Neznámý návštěvník se ve čtvrtek odpoledne objevil muži v bytě na českobudějovickém sídlišti Máj....

Dostával jsem balíčky, ne peníze, řekl Bystroň ke kauze úplatků od Rusů

26. dubna 2024  16:37,  aktualizováno  16:50

Poslanec Alternativy pro Německo (AfD) Petr Bystroň v kauze možných úplatků od proruské sítě řekl v...

Wau, skvělé, úžasné. Podvodníci imitují známé weby, falešné jsou i komentáře

26. dubna 2024  16:39

Internetoví podvodníci zneužívají zavedené značky a snaží se tak z lidí vylákat peníze. Podvrhnuté...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 131
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 857x
Jsem stárnoucí analytik ve výslužbě, s vynucenou zkušeností s naším zdravotnictvím, které se však zatím nestává předmětem mého blogerského zájmu na rozdíl od dění v naší společnosti, ale čas se pomalu naplňuje neboť se blíží desáté výročí "spolupráce" v této oblasti. Zásadně nesnáším diletantská stanoviska šířící se běžně v našich médiích, počínaje televizí, kde snad je nezbytným předpodkladem k působení slabomyslnost. I z toho důvodu se snažím o osvětu v oblastech, kde zhovadilost volá až do nebes. Logický úsudek a reálný pohled na věc sice není populární, ale i tak se jej snažím čtenáři předložit. Je mi zřejmé, že čas od času se najde potrefená husa a tím, že nepřipouštím diskusi u jednotlivých příspěvků se toto nedozvím (často však názor oponenta tuším), ale v případech kdy jsem diskusi povolil, tak jsem se nestačil divit obsahu...Příspěvky nešířím žádnou metodou sociálních sítí a nepodporuji ani jiné stádové efekty, a osobně si neumím představit čtenost v řádech tisíců bez podpory souhlasného stanoviska - zvýšené karmy. Takže děkuji všem kdo mi tuto podporu vyjadřují, přesto, že často mé názory jsou proti pólem oficiálního stanoviska médií. Upřímně řečeno, po napsání prvních padesáti blogů, mě unavilo používání populárních frází, ale i nadále se budu snažit zachovat "pochopitelnost" svých příspěvků pro všechny.