Stropnický a Šlechtová patří před soud za vlastizradu!!!

Trump, Macron a Mayová by měli být postaveni před mezinárodní tribunál za válečné zločiny v době míru, neboť agrese v Sýrii by neměla zůstat bez odezvy! Je zcela nepochybné, že se jednalo o samostatnou akci USA, Francie a VB bez

souhlasu jakékoliv mezinárodní instituce. Bez vědomí RB OSN a dokonce i bez vědomí NATO, kterým se sice všichni ohánějí, ale i to v tomto případě tahalo za kratší konec.

Hra na velmoci

USA se snaží být vedoucí velmocí světa, ale dabovaný kačer Donald z nich dělá čím dál tím víc směšný stát, který se plácá v titěrnostech a právě v Sýrii se ukázalo, že dokážou pouze tlachat, házet okolo sebe bombami, ale jinak nic. Nicméně se poslední dny nemluví o "obchodní válce", ale o taškařici v Sýrii.

Velká Británie je už od dob Blaira absolutně nedůvěryhodným partnerem, který chce svoji velikost ukázat tím, že se trhá z EU a leze do řiti USA. Diletantů pro všechny oblasti má zatím dostatek a tak rozvíjí frašky hned na několika frontách. Počínaje skřípajícím případem Skripala a nyní inscenací chemického útoku v Sýrii, který dle některých chemiků rozhodně nemohl probíhat tak jak ukazovaly snímky.

Francie jako velmoc je velmi směšná myšlenka, návrat do 19.století se jí těžko podaří a tak se snaží ukázat všude, kde se o situaci mluví, takže i útok na Sýrii je pro ni dobrý...

Velmocenská hra uvedených velmocí nemá hranic a tak je možný útok kdekoliv na planetě, pokud bude dostatečně daleko od hranic těchto států, protože jejich aktivity mají charakter výlučně teroristických akcí bez možnosti odvetné akce. Ve válkách odvetné akce prováděli partyzáni, ale v současné době se vše nazývá terorismem. Bylo by fajn, kdyby partyzáni působili jen na území agresorů, ale to se asi nenaplní, takže ohrožení nastává i na území "spojenců".

Proč útok bez souhlasu?

To proč útok proběhl bez souhlasu jakékoliv mezinárodní instituce má dvě příčiny. Za prvé by se neukázalo, jaké schopnosti mají "vůdci", protože by pouze vykonávali co jim bylo nařízeno, takže by se vytratil onen potřebný vůdcovský efekt. Za druhé je vysoce nepravděpodobné, že by v RB OSN něco podobného schválilo Rusko, případně Čína. A je NATO opravdu vždy a všude ochotno hájit výlučné zájmy USA? Týden jsem neviděl zprávy, takže nevím nic o tom, že by Sýrie vstoupila do NATO, ani o tom, že by si ji již zabralo Turecko, jak by se mu to líbilo, takže důvod pro akci NATO je zcela minimální.

Schválení útoku na Sýrii bez jakéhokoliv důkazu o chemickém útoku, navíc způsobeného vládou by těžko prošlo nejspíš i v parlamentech agresorů...takže nejdřív útoč a pak zjišťuj, jinak to nelze.

Kdy přijde útok na Prahu či Ostravu?

Nová strana, která nahradila ve vládě ANO 2011 má aktuálně všeho schopné ministry. Vládnoucí nikým nezvolená strana USA 2018 dává jasně najevo, kam jsme se jako stát zařadili. Tedy Pelikán se chystá zachovat populaci v Bangladéši, jak jsem se zmínil v minulém blogu. Nohsledi ve složení Stropnický - Šlechtová by však za svá prohlášení měli stanout před soudem, schvalování zločinných aktů má své paragrafy v našich zákonech, navíc jejich svévole je do pekla volající.

A v nebezpečí se také ocitají naše území trpící "smogem", třeba Praha či Ostrava, neboť tyto stavy jsou zcela jistě horší než "chemický" útok v Sýrii, takže lze očekávat odvetná opatření proti viníkům v podobě bombardování, neboť podle posledních zpráv armádám USA, Francie a Velké Británie ještě nějaké bomby zůstaly a piloti se na evropských základnách nudí...

 

Autor: Vladimír Veverka | pondělí 16.4.2018 15:30 | karma článku: 42,06 | přečteno: 2482x